Vaccination af hund

Skal din hund vaccineres? Så står vi hos Dyrehospitalet Gråsten altid klar til at give en professionel behandling.

Vaccination af hund tilbydes af professionelt dyrehospital

Skal din hund vaccineres? Så står vi hos Dyrehospitalet Gråsten altid klar til at give en professionel behandling. På vores klinik finder du dygtige og veluddannede dyrlæger, som står til rådighed døgnet rundt. Vi tilbyder vaccination af hund til kunder i og omkring Sønderborg, Aabenraa og resten af Sønderjylland. Hvis ikke din hund er blevet vaccineret, så er det vigtigt, at du får det gjort hurtigst muligt. Ellers er der nemlig risiko for, at din hund bliver smittet med rabies, smitsom leverbetændelse eller parainfluenza, hvilket kan have alvorlige konsekvenser.

Dyrehospitalet følger DDD/WSAVA´s anbefalinger. Hvalpe anbefales vaccineret med kernevacciner (Hundesyge, parvovirus og smitsom leverbetændelse) ved 8, 12, 16 uger og 12 måneder. ​Derudover anbefales tillægsvaccinationer mod kennelhoste og leptospirose. Forventes det at hunden skal med ud at rejse gives rabiesvaccination fra 3 mdr. alderen.

​Kernevaccinationerne gentages højst hvert 3. år. Titertest tilbydes. Ved det årlige sundhedstjek tages der stilling til nødvendigheden af tillægsvaccinationer.​

Hvad koster vaccination af hund?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad vaccination af hund koster, idet vores priser er varierende. Det kommer an på, hvilken slags vaccine af hund, som skal udføres, samt hvilken hund der er tale om. Vi sørger dog altid for at holde vores priser på et konkurrencedygtigt niveau, hvor vores kunder får en så billig pris som muligt. ​Der findes en grundvaccination til hunde, som skal gives af to eller tre omgange med 3-4 ugers mellemrum. Vaccinen gives tidligst fra hunden er 6 uger gammel. Derudover gives der en revaccination, når hunden fylder et år. Vi rådgiver og vejleder altid professionelt, så din hund kan få lige den vaccine, der er behov for.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde af vaccination af hund, eller ønsker du at bestille tid til vaccination, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.Vi kan kontaktes på telefon: 74 33 70 00 eller på mail kontakt@dyrehospitalet.dk hurtigst muligt.​

Moderne dyrehospital til hund, kat, kanin, marsvin.

På Dyrehospitalet arbejder 9 dyrlæger, 7 veterinærsygeplejersker og 2 veterinærsygeplejerskeelever.

​Vores målsætning er at følge alle patienter til dørs med høj patientsikkerhed og klienttilfredshed. Vi råder over topmoderne udstyr som gør at de fleste sygdomme kan diagnosticeres og behandles/opereres hos os.

Dyrlægevagt

Vi behandler tilskadekomne og akut syge dyr døgnet rundt.

Tanddyreklinik

Vi er specialuddannede i tandbehandlinger hos hunde og katte.

Rabatordning

Ønsker du at spare både tid og penge?

Henvisning

Vi udfører diagnostik på højt fagligt niveau i samarbejde med henvisende dyrlæge.