Hund – Vaccination

Vaccination af hunde er med til at forebygge sygdomme, og minimerer smittespredning. Derfor er det vigtigt, at få din hunds årlige vacciner opdateret for bedst mulige beskyttelse.

Vaccination af hund

Dyrehospitalet følger Den Danske Dyrlægeforening og World Small Animal Veterinary Association vaccination anbefalinger. 

Hvalpe anbefales vaccineret med kernevacciner (hundesyge, parvovirus og smitsom leverbetændelse) ved 8, 12, 16 uger og 8 mdr. Derudover anbefales tillægs vaccinationer mod kennelhoste og leptospirose. Forventes det at hunden skal med ud at rejse, gives rabiesvaccination fra over 12 uger.

Kernevaccinationerne gentages højst hvert 3. år. for at undgå unødvendige vaccinationer. Ved det årlige sundhedstjek tages der stilling til nødvendigheden af tillægsvaccinationer.​ 

Ved herpes-vaccination til tæve, som skal parres eller er drægtige, skal bestilling af disse laves pr. telefon i god tid. 

Ekstravacciner bl.a. bordetella bronchiseptica (kennelhoste), borrelia burgdorferi kan der forekomme specielle priser grundet særbestilling.Hvad koster vaccination af hund?

​Kernevaccinationerne gentages højst hvert 3. år. for at undgå unødvendige vaccinationer. Ved det årlige sundhedstjek tages der stilling til nødvendigheden af tillægsvaccinationer.​ 

Ved herpes-vaccination til tæve, som skal parres eller er drægtige, skal bestilling af disse laves pr. telefon i god tid. 

Ekstravacciner bl.a. bordetella bronchiseptica (kennelhoste), borrelia burgdorferi kan der forekomme specielle priser grundet særbestilling. 

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad vaccination af hund koster, idet vaccinepriser samt valg af individuel vaccination anbefaling er varierende. Ekstravacciner bl.a. bordetella bronchiseptica (kennelhoste), borrelia burgdorferi kan der forekomme specielle priser grundet særbestilling. 

Der findes en grundvaccination til hunde, som skal gives af to eller tre omgange med 3-4 ugers mellemrum. Vaccinen gives tidligst fra hvalpen er 8 uger gammel. Derudover gives der en revaccination, når hvalpen bliver 8 måneder. Vi rådgiver og vejleder altid ud fra faglige anbefalinger, så din kat kan få den vaccine, der er behov for.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde af vaccination af hund, eller ønsker du at bestille tid til vaccination, så er du velkommen til at kontakte os på telefon: 74 43 70 00 eller på mail kontakt@dyrehospitalet.dk.

Moderne dyrehospital til hund, kat, kanin, marsvin.

På Dyrehospitalet arbejder 9 dyrlæger, 7 veterinærsygeplejersker, 1 veterinærsygeplejerskeelev og 1 receptionist.

​Vores målsætning er at følge alle patienter til dørs med høj patientsikkerhed og klienttilfredshed. Vi råder over topmoderne udstyr som gør at de fleste sygdomme kan diagnosticeres og behandles/opereres hos os.

Dyrlægevagt

Vi behandler tilskadekomne og akut syge dyr døgnet rundt.

Tanddyreklinik

Vi er specialuddannede i tandbehandlinger hos hunde og katte.

Rabatordning

Ønsker du at spare både tid og penge?

Henvisning

Vi udfører diagnostik på højt fagligt niveau i samarbejde med henvisende dyrlæge.