Laser

Alle dyr kan få laserbehandling. Laserbehandling er fuldstændig smertefri, så det er ikke nødvendigt at bedøve dyret. Mange gange syntes dyret, det er rart, da dyret ligger behageligt på et blødt tæppe og bliver nusset og snakket med.

Laser

Dyrehospitalet har en klasse 4 laser. En klasse 4 laser kan trænge helt ind til 12 cm i dybden sammenlignet med en klasse 3 laser, der kan trænge ca. 1-5 mm ind i dybden. Dette betyder en stærk forbedring af de kliniske resultater, og at behandlingstiden er reduceret. En typisk behandling ligger på ca. 2-7 min. alt afhængig af, hvad der skal behandles.

Ved laserterapi bruger man bestemte bølgelængder af rød og nærinfrarødt lys, der trænger ned i vævet uden at skade dette. Lysstrålen inducerer en kemisk forandring i cellerne, hvorved der sker en øget blodcirkulation samt at ilt, næringsstoffer og væske bliver trukket til det beskadigede område.

Hvem kan have gavn af laserterapi?

Alle dyr kan få laserbehandling. Laserbehandling er fuldstændig smertefri, så det er ikke nødvendigt at bedøve dyret. Mange gange syntes dyret, det er rart, da dyret ligger behageligt på et blødt tæppe og bliver nusset og snakket med. Af sikkerhedsmæssige årsager skal alle bære sikkerhedsbriller under laserbehandling.

Laseren er et genialt redskab i behandlingen af flere typer patienter, hvad enten det er akut opståede eller kroniske skader. Nedenunder er der listet eksempler på, hvad klasse 4 laseren kan hjælpe ved:

  • Hævelser efter operation
  • Smerte efter operation
  • Akutte muskel og seneskader (f.eks. forstuvning, forstrækning)
  • Stimulerer brud til at vokse hurtigere sammen
  • Stimulerer sår til hurtigere heling (f.eks. hot spot)
  • Øregangsbetændelse
  • Kroniske tilstande som slidgigt (albueledsdysplasi, hofteledsdysplasi)

  Moderne dyrehospital til hund, kat, kanin, marsvin.

  På Dyrehospitalet arbejder 9 dyrlæger, 7 veterinærsygeplejersker og 2 veterinærsygeplejerskeelever.

  ​Vores målsætning er at følge alle patienter til dørs med høj patientsikkerhed og klienttilfredshed. Vi råder over topmoderne udstyr som gør at de fleste sygdomme kan diagnosticeres og behandles/opereres hos os.

  Dyrlægevagt

  Vi behandler tilskadekomne og akut syge dyr døgnet rundt.

  Tanddyreklinik

  Vi er specialuddannede i tandbehandlinger hos hunde og katte.

  Rabatordning

  Ønsker du at gøre det bedste for dit dyrs sundhed og samtidig spare penge? Så er VetPlan løsningen for dig.

  Henvisning

  Vi udfører diagnostik på højt fagligt niveau i samarbejde med henvisende dyrlæge.