Laboratorium

Vores laboratorier indeholder de nyeste inhouse instrumenter til undersøgelse af blodprøver, urin, afføring, vævsprøver, progestorontest, øreundersøgelser, hudskrab mm.

Mikroskopi

I vores laboratorie har vi et mikroskop, så vi selv kan undersøge prøver. Disse inkluderer øresmear, hudskrab, prøver fra forskellige knuder og undersøgelse i forbindelse med løbetid / parring mm.

Vi tilbyder progestoronmålinger hos tæver. Dette gøres for at finde det præcise ægløsningstidspunkt & dermed det rigtige parringstidspunkt & dermed fødselstidspunktet. Man tager en blodprøve & sammenholder denne mod en prøve fra skeden & tæven undersøges.

Vurdering af celler fra skrab og svulster m.m.

Vi bruger meget vores eget laboratorie, for at få et indtryk af hvad årsagen er til diverse knuder. Er det eksempelvis en infektion eller en fedtknude, er det sjældent nødvendigt at indsende prøver. 

​Hvis ikke vi selv ud fra mikroskopet kan finde en diagnose, vælges ofte at indsende prøver til eksperter i netop det område.

Når vi har en hund inde med hudlidelse, kan det være en led i at finde årsagen at lave en tape-test eller et skrab. Her undersøges for svampe, bakterier og infektionsceller. Skrab kan også bruges til at undersøge for hårsækmider og skab.

Moderne dyrehospital til hund, kat, kanin, marsvin.

På Dyrehospitalet arbejder 9 dyrlæger, 7 veterinærsygeplejersker, 1 veterinærsygeplejerskeelev og 1 receptionist.

​Vores målsætning er at følge alle patienter til dørs med høj patientsikkerhed og klienttilfredshed. Vi råder over topmoderne udstyr som gør at de fleste sygdomme kan diagnosticeres og behandles/opereres hos os.

Dyrlægevagt

Vi behandler tilskadekomne og akut syge dyr døgnet rundt.

Tanddyreklinik

Vi er specialuddannede i tandbehandlinger hos hunde og katte.

Rabatordning

Ønsker du at gøre det bedste for dit dyrs sundhed og samtidig spare penge? Så er VetPlan løsningen for dig.

Henvisning

Vi udfører diagnostik på højt fagligt niveau i samarbejde med henvisende dyrlæge.