Akut dyrlæge nær Gråsten & Sønderborg

Hvis du står med et akut sygt dyr, kan det være altafgørende at kunne få en akut tid ved en dyrlæge med det samme uanset tid på døgnet. Det kan du hos Dyrehospitalet Gråsten & Sønderborg, hvor vi har en dyrlæge på vagt døgnet rundt. Det betyder, du altid har et sted at ringe hen, når uheldet er ude eller sygdom opstår udenfor normal åbningstid.

Hvordan fungerer akut dyrlæge

Hos dyrehospitalet kan du altid få hurtig og kompetent behandling døgnet rundt alle ugens dage. Det gælder, uanset om du er bosiddende i området eller ej. Vi behandler alle ved vores akut dyrlæge, når der er behov for det.

I dyrlægevagten er det altid muligt at komme i kontakt med en dyrlæge. Det er en af dyrehospitalets egne vagtdyrlæger, der besvarer telefonen, når du ringer. Dermed er du altid sikret kompetent hjælp af én af vores 9 dyrlæger uanset tidspunktet.

Den dyrlæge der er på vagt, vil via telefonisk konsultation afgøre, om der er behov for en fysisk konsultation og/eller hvad der ellers skal gøres. Dyrlægen kan hjælpe med alle former for hjælp – fødselshjælp, operationer og behandling af sygdom generelt.

Hvornår er der behov for akut dyrlægehjælp

På Dyrehospitalet behandler vi alle former for tilskadekomne og syge dyr. Vi ser primært hunde, katte, kaniner og marsvin, men vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker har erfaring med alle former for dyrearter. Mange dyreejere kan dog have svært ved at vurdere, hvornår der er behov for at søge akut dyrlægehjælp. Det kan være i tilfælde af:

1.) Et dyr er kommet til skade og har fået et brud, et blødende sår eller er i smerter

2.) Problemer ved fødsel – f.eks. svigtende veer, blokering eller behov for kejsersnit

3.) Høj feber

4.) Voldsom diarré eller opkast og nedsat appetit/tørst

Hvis uheldet er ude, må du ikke spilde tiden. Ligesom vi mennesker søger hjælp fra lægevagten, er det samme tilbud gældende til dyrene. Vær klar med de faktuelle detaljer omkring det pågældende dyr, hvad der er galt, og hvad der eventuelt er sket, hvis noget er gået forud for den akutte situation.

Kontakt Dyrehospitalet Gråsten & Sønderborg

Er du i tvivl om, hvorvidt noget er vigtigt nok til at opsøge vagtdyrlæge, er det altid bedst med et opkald for meget end et for lidt. Dyrlægen på vagt skal nok rådgive om, hvad dit dyr har behov for ud fra din forklaring. Situationer behøver ikke være livstruende, for at skulle behandles akut. Eksempelvis kan hudinfektioner, blærebetændelse og andre infektioner være smertefulde og bør altid behandles hurtigst muligt selv udenfor normal åbningstid.

Det er gratis at kontakte vores akut dyrlæge udenfor normal åbningstid. Dog kan opkald mellem kl. 22.00 og 08.00 blive opkrævet et honorar, hvis en konsultation ikke viser sig nødvendig.

Du får fat i den akut dyrlæge, der er på vagt på telefon 74 43 70 00 døgnet rundt alle ugens dage. Én af Dyrehospitalets egne kompetente dyrlæger sidder klar ved telefonen for at give dit dyr de bedste betingelser for hurtig helbredelse og omsorgsfuld behandling.

Moderne dyrehospital til hund, kat, kanin, marsvin.

På Dyrehospitalet arbejder 9 dyrlæger, 7 veterinærsygeplejersker og 2 veterinærsygeplejerskeelever.

​Vores målsætning er at følge alle patienter til dørs med høj patientsikkerhed og klienttilfredshed. Vi råder over topmoderne udstyr som gør at de fleste sygdomme kan diagnosticeres og behandles/opereres hos os.

Dyrlægevagt

Vi behandler tilskadekomne og akut syge dyr døgnet rundt.

Tanddyreklinik

Vi er specialuddannede i tandbehandlinger hos hunde og katte.

Rabatordning

Ønsker du at spare både tid og penge?

Henvisning

Vi udfører diagnostik på højt fagligt niveau i samarbejde med henvisende dyrlæge.