VetPlan sundhedsprogram

Vi tilbyder VetPlan sundhedsprogram til dine kæledyr. Sundhedsprogrammet træder ikke i stedet for en forsikring. Vi anbefaler derfor fortsat, at du tegner en sygeforsikring ved siden af.

VetPlan som abonnement

Med vores VetPlan sundhedsprogram får du mulighed for at abonnere på forebyggende pleje og sundhed til dit kæledyr. Med sundhedsprogrammet får du lettere og billigere mulighed for blandt andet sundhedstjek og tandeftersyn. På den måde kan du hurtigt opdage eventuelle kommende tandproblemer eller andre ting, der kunne udvikle sig til problemer ved dit kæledyr.

VetPlan koster et beskedent månedligt beløb, hvorved du får adgang til en lang række dyrlægeydelser året rundt. Jo flere af tilbuddene du vælger at benytte, des mere får du ud af det månedlige abonnement.

VetPlan giver dig mulighed for at opdage problemer i god tid, komme udfordringer i møde og ikke mindst spare penge uden at gå på kompromis med dit dyrs velbefindende.

VetPlan til alle dyrearter

Vi har forskellige pakkeløsninger ud fra, hvad du har behov for samt hvilken dyreart. VetPlan egner sig til både hund, kat, kanin, hest og mange flere. Med abonnementet kan du blandt andet få ydelser såsom:

1.) Dyrlægeundersøgelser
2.) Tandtjek
3.) Vaccination
4.) Rabatter på foder

Du betaler altså kun et månedligt abonnement, og så får du adgang til ydelser og rabatter. Der er ikke nogen begrænsning på, hvor mange konsultationer du kan få. Det vil sige, du altid bare kan komme til os, hvis dit dyr har behov for det.

Hvorfor vælge en sundhedsplan?

Der kan være mange grunde til at vælge at betale for et sundhedsprogram som VetPlan. Mange dyreejere fortæller, at det giver dem en ekstra tryghed. En sundhedsplan kan betyde, at ens kæledyr kan komme til dyrlægen oftere og blive tjekket igennem. I en hverdag hvor der er udgifter nok, kan noget som regelmæssige tjek blive nedprioriteret. Derfor kan der gå længere tid inden f.eks. tandproblemer bliver opdaget.

Regelmæssige besøg betyder også, at både dyrlæge og personale kender dit dyr bedre og derfor også ved, hvordan de reagerer. Dyrene bliver også mere vant til at komme til dyrlæge og få en god oplevelse frem for kun at komme der, når de har ondt eller fejler noget.

Der er også økonomiske fordele ved at investere i en sundhedsplan. Det lave månedlige abonnement kan give store besparelser på ydelser og foder. Jo mere du benytter dig af sundhedsprogrammet, des større økonomiske besparelse opnår du.

Slutteligt er det også nemt at have en plan for dit dyrs velbefindende. Det er ydelser, de fleste alligevel ville benytte sig af i løbet af året. Samtidig får du automatisk besked, når det er tid for vaccinationer eller tjek, hvorfor du ikke selv behøver bekymre dig om at huske på de forskellige ting. Kort sagt kan et sundhedsprogram som VetPlan kan være både en tryg, bekvem og økonomisk fordel med kæledyr i familien.

Moderne dyrehospital til hund, kat, kanin, marsvin.

På Dyrehospitalet arbejder 9 dyrlæger, 7 veterinærsygeplejersker og 2 veterinærsygeplejerskeelever.

​Vores målsætning er at følge alle patienter til dørs med høj patientsikkerhed og klienttilfredshed. Vi råder over topmoderne udstyr som gør at de fleste sygdomme kan diagnosticeres og behandles/opereres hos os.

Dyrlægevagt

Vi behandler tilskadekomne og akut syge dyr døgnet rundt.

Tanddyreklinik

Vi er specialuddannede i tandbehandlinger hos hunde og katte.

Rabatordning

Ønsker du at spare både tid og penge?

Henvisning

Vi udfører diagnostik på højt fagligt niveau i samarbejde med henvisende dyrlæge.