Scanning

Dyrehospitalet råder over en høj kvalitets ultralydsscanner.

Ultralydsdiagnostik​

Dyrehospitalet råder over en høj kvalitets ultralydsscanner. Den betjenes i det daglige af dyrlæge Amalie Speitzer og andre af hospitalets dyrlæger, som har uddannet sig målrette indenfor dette område, såvel indlands som udlands. Med vores 20 års erfaring og ekspertise scanner vi både egne patienter , men modtager også mange henvisninger fra hele landsdelen.​

Vi scanner både hunde og katte samt gnavere. Her kan vi undersøge mavens organer for sygdomme. Oftest kan dyrene scannes uden rolige forhold, men nogen kan behøve lidt beroligende medicin.

  • Drægtighedsdiagnostik fra dag 21
  • Hjertescanning
  • Bugscanning
  • Nyrescanning
  • Leverscanning
  • Blærescanning
  • Prostatascanning mm.

Hvem kan have gavn af scanning?

Stig er derudover certificeret af DKK, som kun én ud af ti, til diverse scanninger mhp avlgodkendelser for f.eks Cavalier King Charles Spaniel, Doberman mm. Desuden er Stig certificeret som én af seks til at scanne Kleiner Münsterlændere for ektopisk ureteres (medfødt urinvejslidelse). 

Derudover certifceret af PawPeds(nordisk samarbejde) til at scanne kattehjerter til avlsgodkendelse. Udover selve scanningsdelen udføres fulde hjerteundersøgelser, inklusiv EKG , blodtrykmåling mm.​

Moderne dyrehospital til hund, kat, kanin, marsvin.

På Dyrehospitalet arbejder 9 dyrlæger, 7 veterinærsygeplejersker og 2 veterinærsygeplejerskeelever.

​Vores målsætning er at følge alle patienter til dørs med høj patientsikkerhed og klienttilfredshed. Vi råder over topmoderne udstyr som gør at de fleste sygdomme kan diagnosticeres og behandles/opereres hos os.

Dyrlægevagt

Vi behandler tilskadekomne og akut syge dyr døgnet rundt.

Tanddyreklinik

Vi er specialuddannede i tandbehandlinger hos hunde og katte.

Rabatordning

Ønsker du at gøre det bedste for dit dyrs sundhed og samtidig spare penge? Så er VetPlan løsningen for dig.

Henvisning

Vi udfører diagnostik på højt fagligt niveau i samarbejde med henvisende dyrlæge.