Scanning

Dyrehospitalet råder over en af landets bedste ultralydsscannere. 

Ultralydsdiagnostik​

Dyrehospitalet råder over en af landets bedste ultralydsscannere. Den betjenes i det daglige af dyrlæge Stig Majlandt, som igennem de seneste 20 år har uddannet sig målrette indenfor dette område, såvel indlands som udlands. Stig scanner både egne patienter , men modtager også mange henvisninger fra hele landsdelen.​

Ved laserterapi bruger man bestemte bølgelængder af rød og nærinfrarødt lys, der trænger ned i vævet uden at skade dette. Lysstrålen inducerer en kemisk forandring i cellerne, hvorved der sker en øget blodcirkulation samt at ilt, næringsstoffer og væske bliver trukket til det beskadigede område.

  • Drægtighedsdiagnostik fra dag 21
  • Hjertescanning
  • Bugscanning
  • Nyrescanning
  • Leverscanning
  • Blærescanning
  • Prostatascanning mm.

Hvem kan have gavn af laserterapi?

Stig er derudover certificeret af DKK, som kun én ud af ti, til diverse scanninger mhp avlgodkendelser for f.eks Cavalier King Charles Spaniel, Doberman mm. Desuden er Stig certificeret som én af seks til at scanne Kleiner Münsterlændere for ektopisk ureteres (medfødt urinvejslidelse). 

Derudover certifceret af PawPeds(nordisk samarbejde) til at scanne kattehjerter til avlsgodkendelse. Udover selve scanningsdelen udføres fulde hjerteundersøgelser, inklusiv EKG , blodtrykmåling mm.​

Moderne dyrehospital til hund, kat, kanin, marsvin.

På Dyrehospitalet arbejder 9 dyrlæger, 7 veterinærsygeplejersker og 2 veterinærsygeplejerskeelever.

​Vores målsætning er at følge alle patienter til dørs med høj patientsikkerhed og klienttilfredshed. Vi råder over topmoderne udstyr som gør at de fleste sygdomme kan diagnosticeres og behandles/opereres hos os.

Dyrlægevagt

Vi behandler tilskadekomne og akut syge dyr døgnet rundt.

Tanddyreklinik

Vi er specialuddannede i tandbehandlinger hos hunde og katte.

Rabatordning

Ønsker du at gøre det bedste for dit dyrs sundhed og samtidig spare penge? Så er VetPlan løsningen for dig.

Henvisning

Vi udfører diagnostik på højt fagligt niveau i samarbejde med henvisende dyrlæge.