Dyrlæge vagt døgnet rundt

Hos Dyrehospitalet Gråsten & Sønderborg har vi dyrlæge vagt døgnet rundt. Vi tager med glæde imod både katte, hunde, gnavere og andre familiedyr hele døgnet, hvis en uforudset situation skulle opstå. Tilbuddet gælder ikke kun dyr bosiddende i vores eget område.

Sygdomme og skader sker også udenfor åbningstiden

Vi ved om nogen godt, at sygdomme og akutte skader ofte har det med at indtræffe, efter den almindelige åbningstid for længst er forbi. Mange gruer for weekender og helligdage, fordi dyrlægens konsultation da er lukket. Det behøver du ikke bekymre dig om hos Dyrehospitalet Gråsten & Sønderborg. Her har vi altid en dyrlæge på vagt, som du kan komme i kontakt med, hvis uheldet er ude

Vi har en stor passion og kærlighed til alle former for dyr, og vi vil derfor også altid sørge for, at dit dyr får den påkrævede hjælp uanset tidspunkt på dagen. For os er det af stor betydning, at du føler dig tryg ved at kontakte vores dyrlæge vagt, uanset tidspunktet på døgnet, hvis du har brug for det.

Vi behandler alle akutte tilfælde her i klinikken uanset tilhørsforhold. Du kan derfor sagtens ringe til os ved akut behov, uanset om du er hjemhørende i Sønderjylland eller ej. Vi tager os udelukkende af at behandle dit kæledyr med omsorg, respekt og faglighed.

Hvad tager døgnvagten sig af?

Vi passer vagten for forskellige dyrlæger i Sønderjylland. Vi håndterer alt fra generel akut behandling til indlæggelse, fødselshjælp og operationer. Det betyder, at står du med et dyr, som har akut brug for hjælp, hvad end det drejer sig om en fødsel, der er gået i stå, en hund der har slugt et fremmedlegeme eller et sygt dyr, så er du altid velkommen til at ringe til os på vores vagtelefon.

Dog vil opkald i tidsrummet kl. 22.00 til 08.00 kunne udløse et telefonhonorar, hvis der ikke er behov for en fysisk konsultation. Behovet for en fysisk konsultation kan den aktuelle dyrlæge på vagt afgøre. Spørgsmål om produkter, tidsbestillinger og lignende skal stadig foretages i den almindelige åbningstid mellem kl. 08.00-16.30 mandag til fredag.

En kompetent dyrlæge står klar

Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg er et moderne dyrehospital med dygtige faglige dyrlæger. Det betyder, du altid kan være sikker på at få behandling af høj kvalitet ved hjælp af topmoderne udstyr og med stor erfaring.

Du kan derfor trygt overlade dit kæledyr i vores hænder, hvis uheldet skulle være ude og et akut dyrlægebesøg skulle blive nødvendigt.

Moderne dyrehospital til hund, kat, kanin, marsvin.

På Dyrehospitalet arbejder 9 dyrlæger, 7 veterinærsygeplejersker og 2 veterinærsygeplejerskeelever.

​Vores målsætning er at følge alle patienter til dørs med høj patientsikkerhed og klienttilfredshed. Vi råder over topmoderne udstyr som gør at de fleste sygdomme kan diagnosticeres og behandles/opereres hos os.

Dyrlægevagt

Vi behandler tilskadekomne og akut syge dyr døgnet rundt.

Tanddyreklinik

Vi er specialuddannede i tandbehandlinger hos hunde og katte.

Rabatordning

Ønsker du at spare både tid og penge?

Henvisning

Vi udfører diagnostik på højt fagligt niveau i samarbejde med henvisende dyrlæge.